joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dezna rămâne fără primar ales! Judecătorii au respins recursul lui Ovidiu Neaga și acesta rămâne… incompatibil

  de Alin Olteanu | 11 ianuarie 2019, 2:34 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Agenția Națională de Integritate a comunicat în 10 februarie 2016 decizia sa, prin care primarul comunei Dezna, Neaga Ovidiu Mircea era considerat în stare de incompatibilitate. „S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 24 iunie 2012  – 26 august 2014 întrucât a deținut simultan funcția de primar și calitatea de comerciant persoană fizică – membru în cadrul Neaga Lavinia Maria  „Neaga Sport Dezna”Întreprindere Familială, încălcând, astfel, prevederile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003.” – se preciza în comunicatul ANI.

  Ieri, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins recursul formulat de primarul comunei Dezna, Neaga Ovidiu, împotriva sentinței magistraților Curții de Apel Timișoara, cei care îl declarau incompatibil, așa încât localitatea va rămâne fără primar ales. Cel mai probabil, după ordinul prefectului, de suspendare a primarului ca urmare a deciziei judecătorești, viceprimarul Iosif Cutlac va administra comuna.

  Untitled 3

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.