joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Dezbaterea CCR despre modificarea codurilor penale, amânată din nou, pentru a treia oară

  de - | 4 iunie 2019, 10:08 AM | Politikos

  0

  CCR a amânat pronunțarea pe obiecțiile de neconstituționalitate formulate de PNL-USR și de președintele Klaus Iohannis asupra modificărilor aduse de Parlament Codului Penal și Codului de Procedură Penală, informează Digi24.

  Amânarea judecătorilor CCR a fost făcută pentru finalul lunii, mai exact pe 26 iunie. Motivul deciziei de marți a Curții este aprofundarea studierii sesizărilor depuse de Opoziție și Klaus Iohannis.

  Titlu inițial: Va fi amânată din nou? Modificarea codurilor penale, astăzi, în dezbaterea CCR

  Curtea Constituțională va discuta astăzi obiecțiile de formulate de Opoziție și de președintele Klaus Iohannis față de modificările aduse de Parlament Codului penal și Codului de Procedură Penală. Inițial, dezbaterea a fost programată pentru 22 mai, apoi pentru 28 mai.

  Judecătorii CCR au decis în mai multe rânduri amânarea pronunțării asupra sesizărilor depuse de Opoziție și de șeful statului asupra modificării Codului penal și Codului de procedură penală.

  La 25 aprilie, PNL şi USR au depus la Curtea Constituţională sesizări în legătură cu proiectul care a modificat Codul penal şi pe cel care a schimbat Codul de procedură penală, iniţiative adoptate de Parlament.

  Citește continuarea pe europafm.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.