duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Dezastru pe strada Câmpul Liniștii, la trecerea la nivel cu calea ferată

  de Ioana Costaș | 19 noiembrie 2023, 9:45 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  8

  (foto: captură video)

  Un video postat recent în cadrul unui grup de pe rețeaua de socializare Facebook arată starea jalnică în care se află partea carosabilă la nivel cu calea ferată pe strada Câmpul Liniștii: gropi foarte mari și denivelări ale șoselei.

  „Cea mai spectaculoasă trecere la nivel de cale ferată din Arad, mai exact pe strada Câmpul Liniștii… oare chiar nu se pot face nimic în această privință cei de la conducerea Municipiului?”, întreabă cel care a postat filmulețul.

  Comentariile nu au întârziat să apară, iar în unele dintre acestea se susține faptul că rezolvarea problemei ar reveni CFR, în timp ce alții întrebau de ce Primăria nu a sesizat CFR în privința dezastrului din zonă.

  Nu este pentru prima dată când partea carosabilă de pe strada Câmpul Liniștii, în zona trecerii la nivel cu calea ferată arată în asemenea hal, arădenii semnalând exact aceeași probelamă și anii trecuți.

  Atunci problema a fost pasată de la primărie la CFR și înapoi, însă, într-un final, partea carosabilă a fost reparată. Asfaltul turnat nu a ținut mult timp și zona a revenit la starea inițială.

  video: Facebook – Sergyu Daminescu/Info Trafic Arad Oficial

  Campul Linistii 2  Campul Linistii 1

  Trecerea la nivel cu calea ferată – pe strada Câmpul Liniștii – o provocare pentru șoferi

  Citește și: Inutile și în Arad… Cu toate că de șapte ani o linie CFR este închisă, constant se „aruncă” bani pe trecerile de nivel

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Băi, frate, la Strabag nu le ia nici o lună SĂ REFFACĂ TOTAL trecerea la nivel de CF , la Dumbrăvița și a-o lătească la 4 benzi, inclusiv MUTAREA CANTONULUI.
   .
   Administrația Aradului din ultimii 30 de ani nu a fost în stare în peste 30 de ani, SĂ REFACĂ ALINIATĂ CU ȘOSEAUA și lățită la 4 benzi, această nenorocită de trecere la nivel de CF. 😡
   .
   Da, știu, depinde și de aprobările celor de la CFR, dar cei de la Dumbrăvița cum naiba le-au obținut în nici jumătate de an (de când s-au reluat lucrările) ? 🤔
   .
   „Vai de curu’ nostru…!” 😣

   +13 voturi
   +1
   -1
  2. În capăt la str. Câmpul Liniștii, ar trebui să se revină la starea inițială, bariera să fie fix în capătul străzi, unde a și fost pana la sfârșitul ani.or ’70, începutul anilor ’80. Aceea buc,a și canton s-au construit după ce a fost închisă bariera de la intersecția cu str. Livezilor.

   +3 voturi
   +1
   -1
  3. A fost proiect ,au fost fonduri dar banii s-au papat de mult, iar acum proiectele trebuiesc reluate de la inceput deoarece proiectele făcute de CFR in trecut nu mai sunt valabile deoarece infrastructura din zona s-a schimbat odată cu modernizarea coridorului pan-european de cale ferată din zona

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.