Dezastru-Record. Noul film al lui Shia LaBeouf a vândut… un singur bilet!

  de Special Arad | 5 aprilie 2017, 10:21 AM | Film

  0

  „Man Down” se numește noul triller al lui Shia LaBeouf, iar omul e chiar jos de tot. Filmul a stabilit un record la premiera din Marea Britanie, dar nu un record cu care s-ar mândri cineva.

  S-a proiectat într-un singur cinematograf din Lancashire și s-a vândut UN SINGUR BILET, înregistrând astfel un „fenomenal box-office” de 8,70 de dolari, scrie catchnews.com. E un adevărat dezastru pentru actorul cunoscut din „Transformers”, „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” sau „Nimphomaniac”, dar culmea e că din distribuție mai face parte și marele actor Gary Oldman, care ar fi trebuit să-i dea greutate filmului.

  În film mai joacă și australianul Jai Courtney, pe care l-ați mai văzut, poate, în filmele „Divergent” sau „Insurgent”, respectiv actrița Kate Mara, pe care, dacă nu de altundeva, măcar din serialul „House of Cards” s-ar putea s-o știți.

  Deși e o producție din anul 2015, filmul a avut premiera globală abia anul trecut, la Festivalul de Film de la Veneția, după care la Festivalul Internaținoal de Film de la Toronto.

  De altfel, premiera filmului „Man Down” în Statele Unite a avut rezultate oarecum mai acceptabile, în decembrie 2016, câștigând 454,490 de dolari în urma unor serii de proiecții limitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.