Detașamentul de Pompieri Arad a mai salvat două case de la distrugere

  de Special Arad | 9 ianuarie 2020, 11:49 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Ieri în jurul orei 17.30, Detașamentul de Pompieri Arad, a intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială descarcerare ușoară și o autospecială SMURD, pentru protecția personalului propriu, în municipiul Arad la un incendiu ce se manifesta la anexa cu rol de bucătărie a unei case de locuit. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul anexei, cu început de propagare la acoperișul casei și cu posibilitatea de propagare la acoperișul casei vecine.

  După 30 de minute de intervenție, incendiul a fost izolat și limitat fără a se extinde. A fost stins după o oră de intervenție. În incendiu au ars acoperișul anexei pe aproximativ 40mp și mai multe bunuri. Au fost salvate cele două case. În urma cercetării a fost stabilită ca și cauza „scurt circuit electric la o instalație electrică improvizată”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.