Destin tragic pentru un bărbat de 45 de ani. A scăpat barca din mână și s-a înecat în balta de la Cicir!

  de O. Peniță | 20 septembrie 2015, 9:11 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un bărbat de 45 de ani care nu știa să înoate s-a înecat sâmbătă în balta de la Cicir, după ce a scăpat din mână barca pneumatică de care se ținea în timp ce pregătea o nadă pentru pescuit. Acesta a fost dat dispărut în în jurul orei 14, atunci când a intrat în apă adâncă și soția și prietenii l-au văzut cum este înghițit de ape. De remarcat că nimeni nu a intervenit, cei prezenți neștiind nici ei să înoate. 

  Scafandrii de la ISU Arad l-au căutat câteva ore pe bărbat.
  Se pare că bărbatul era șofer profesionist, angajat la o mare firmă de transport din Arad.
  Știre în curs de actualizare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.