vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Descoperire macabră în Mexic: cel puţin 50 de cadavre într-o groapă comună. Autoritățile suspectează Cartelul Jalisco Nueva Generacion

  de - | 15 decembrie 2019, 11:40 AM | Internaţional

  0

  (foto: Juan Carlos Munguía / milenio.com)

  Cel puţin 50 de cadavre au fost exhumate dintr-o groapă comună descoperită recent în statul Jalisco, în vestul Mexicului, au anunţat sâmbătă autorităţile locale, relatează AFP, preluată de Agerpres.

  Groapa comună a fost descoperită pe 22 noiembrie într-o fermă din satul Tlajomulco, în apropiere de Guadalajara, capitala statului Jalisco, unde face ravagii violenţa legată de crima organizată.

  Până în prezent, autorităţile au identificat corpurile a 13 persoane (12 bărbaţi şi o femeie) a căror dispariţie fusese reclamată autorităţilor, a precizat parchetul din Jalisco. Cercetările continuă pentru a stabili identitatea şi cauzele morţii celorlalte victime.

  De la 1 ianuarie la 30 noiembrie, autorităţile din Jalisco au recenzat 2.465 de crime în acest stat, unde acţionează puternicul cartel al traficanţilor de droguri Jalisco Nueva Generacion.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.