Deputații dezbat, astăzi, moțiunea împotriva ministrului Tătaru

  de - | 23 iunie 2020, 8:18 AM | Politikos

  0

  Moţiunea simplă pe care opoziția a depus-o împotriva ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, este dezbătută, marţi, la Camera Deputaţilor.

  Intitulat „Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre”, documentul este semnat de 93 de parlamentari ai PSD.

  „Sănătatea românilor este, sau ar trebuie să fie, pe primul loc în lista de priorităţi a oricărui guvern, al oricărui administrator pus să gestioneze un sistem de care depinde viaţa şi bunăstarea noastră, a tuturor. Din păcate, actualul Guvern a însemnat o lista interminabilă de eşecuri, minciuni şi inactivitate în domenii cheie. (…) După ce fostul ministru al sănătăţii a vrut să «privatizeze» sănătatea, actualul ministrul PNL al sănătăţii se ocupa de «tunuri», «vânzări de masca fără bon», numiri controversate ale unor oameni în Consiliile de Administraţie de la Unifarm sau Antibiotice Iaşi, care să se ocupe doar de alte «tunuri», gen livrarea de Etichete pentru medicamente sau măşti la suprapreţ. PNL minte! Ministrul Sănătăţii minte”, scriu social-democraţii în moţiune.

  Potrivi PSD, Nelu Tătaru „minte personalul medical care nu a avut materialele de protecţie, minte personalul medical care aşteaptă stimulentele, minte personalul medical legat de plata orelor suplimentare şi a sporurilor”.

  Şedinţa va începe la ora 16.00.

  Moțiunea va fi supusă votului miercuri.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.