Moțiunea împotriva ministrului Meleșcanu a fost respinsă în Senat

  de - | 11 iunie 2019, 6:11 PM | Politikos

  0

  Moțiunea simplă „26 mai vă cere demisia, domnule Meleşcanu!”, iniţiată de 34 de senatori PNL, USR şi PMP, a fost dezbătută, marți, în Senat, informează Europa FM.

  Senatorii au respins moțiunea simplă cu 37 de voturi „pentru” adoptarea moțiunii și 69 de voturi „împotrivă”. Votul a fost secret, electronic.

  „Ce s-a întâmplat în 26 mai, la secţiile de votare din diaspora, a fost picătura care a umplut paharul. Nu mai putem tolera proasta gestionare a MAE, a acestui minister-far responsabil de dezvoltarea relaţiilor bilaterale şi multilaterale şi de imaginea României, acest minister care suferă cumplit din cauza domnului Meleşcanu. (…) Aţi eşuat lamentabil şi irevocabil în faţa cetăţenilor acestui stat în a le asigura dreptul fundamental de vot pe 26 mai. Vă cerem formal şi explicit să vă daţi demisia, domnule Meleşcanu!”, se arată în textul moţiunii simple, citit de senatorul USR Mihai Goţiu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.