luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Deocamdată, pacienții din Timiș nu vor mai fi transferați la Arad

  de Special Arad | 21 iulie 2020, 6:13 PM | Știri Arad

  0

  ComunicatCinci pacienți din județul Timiș, diagnosticați cu SARS CoV-2, sunt așteptați în această seară pe Secția de Boli Infecțioase COVID-19 (clădirea din Grădiște) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

  Comitetul Național pentru Situații de Urgență a contactat, sămbătă, conducerea spitalului în vederea preluării unor pacienți pozitivi, în cazul în care secțiile COVID-19 din Timișoara nu vor mai avea suficiente locuri. Conducerea spitalului a fost informată de către directorul DSP Arad că pacienții vor ajunge în jurul orei 19.00.

  UPDATE – Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a fost anunțată că, datorită numărului tot mai mare de pacienți diagnosticați cu SARS CoV-2, la Timișoara s-a deschis și Spitalul CFR pentru pacienții confirmați. Acest lucru înseamnă că, deocamdată, pacienții din Timiș nu vor mai fi transferați la Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.