Zbor peste timp: 17 ani. Și nu s-a schimbat nimic… 31 martie, super concert aniversar B-TON în club Flex (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 25 March 2017, 5:03 PM | Monden | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  Povestea lor a început în urmă cu 17 ani. „A trecut ceva vreme. Și nu s-a schimbat nimic. Doar iarba crește, dar asta e altă poveste”, sunt versuri din clipul promoțional al super concertului aniversar al trupei arădene B-TON, concert care va avea loc în seara de vineri, 31 martie, la Club Flex, eveniment care va începe la ora 22.

  Patru băieți, tineri din Arad, au început această poveste în martie 2000. „Nu mai știu, prin 7 sau 8 martie am început”, spune Fly, pe numele său întreg Flavius Stuhuleț. La început erau Fly la chitară, „Gălbenuș” Atilla Toth la chitară, Călin „Venin” Achim la bas și Dănuț Savu la tobe.

  Din vechea trupă au mai rămas doi: Fly și Dănuț, cărora li s-a alăturat Marc Huțiu. La concertul de vinerea viitoare din Flex alături deei vor veni și prietenii „Dodi” Adrian Dodean, Gim și Charlie. În deschiderea concertului vor câta cei de la Groovernators, iar prețul biletului va fi de 10 lei, unul accesibil pentru toată lumea spune Fly.

  În cei 17 ani de existență, B-TON a cântat pe mai multe scene din țară, la multe festivaluri de muzică, la festivaluri moto, la zile de orașe etc. Au cântat pe aceleași scene cu trupe cunoscute ca Vița de Vie, Paraziții sau Cargo, cu Adi Igrișan, solistul de la Cargo, având chiar și unele colaborări.

  fly 3

  FOTO: Marc Huțiu și Fly pe scenă

  Muzica lor are influențe din future-punk, inclusiv influențe electro, dar și grunge și altele. Întrebat dacă ar putea spune câteva cuvinte despre acest concert aniversar sau despre formație efectiv, Fly a fost concis și sincer:

  Dacă muzica s-ar putea descrie în cuvinte nu ar mai fi muzică. Asta este și ideea acestui concert, sau a noastră ca trupă: să vină lumea în Flex să ne asculte. Și după, vorbim” (Fly)

  După concertul celor de la B-TON va fi un after-party cu doi DJ din fostul club arădean TUB de pe strada Horia: Viți și Toto.

  Mai jos puteți vedea clipul promo al concertului care va avea loc vineri, dar și trei dintre cele mai vizualizate videoclipuri ale trupei B-TON în cei 17 ani de activitate:

  fly 1

  fly 2

  fly 4 fly 5 fly ok

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.