miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A recunoscut zeci de violuri și infracțiuni sexuale. Infracțiunile ofițerului de poliție metropolitană s-au derulat pe o perioadă de 17 ani

  de Special Arad | 16 ianuarie 2023, 6:38 PM | Internaţional

  0

  Ofițerul David Carrick, de la Poliția Metropolitană, a recunoscut că este un violator în serie care a săvârșit zeci de infracțiuni sexuale timp de 20 de ani, potrivit BBC. Un ofițer al Poliției Metropolitane, care s-a folosit de poziția sa pentru a comite infracțiunile, a recunoscut zeci de violuri și infracțiuni sexuale împotriva a 12 femei. David Carrick, în vârstă de 48 de ani, care a cunoscut unele victime prin intermediul site-urilor de întâlniri, a pledat vinovat pentru 49 de infracțiuni, comise de-a lungul a două decenii.

  Poliția metropolitană a oferit scuze după ce s-a aflat că un angajat a intrat în atenția anchetatorilor pentru nouă incidente, inclusiv acuzații de viol, între 2000 și 2021. Un ofițer superior a declarat că infracțiunile sale au fost „fără precedent în poliție”.

  Primarul Londrei, Sadiq Khan, a declarat că este „absolut dezgustat și îngrozit” de crimele lui Carrick. El a mai spus că „trebuie să se răspundă la întrebări serioase despre cum a putut să abuzeze de poziția sa de ofițer în acest mod îngrozitor”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.