miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dedeman deschide al doilea magazin în Arad, la ieșire spre Deva! S-a solicitat PUZ-ul

  de Alin Olteanu | 19 februarie 2020, 9:51 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Ceea ce știam încă de anul trecut, se confirmă în aceste zile. Anume faptul că frații Mureșan  au vândut terenul pe care și la această oră se află societatea lor „Las Vegas” SRL și pe care există terenul de karting, teren aflat la ieșire din Arad spre Deva. Știam de negocieri însă familia Mureșan nu ne-a confirmat niciodată vânzarea, ci doar negocierille cu frații Pavăl, cei care dețin imperiul care are în „portofoliu” și magazinele Dedeman.

  La Primăria Arad a fost depusă o solicitare pentru întocmirea unui PUZ (Plan Urbanistic Zonal) pentru o suprafață de aproximativ 100000 de metri pătrați, suprfață formată din 32 de parcele. Proprietarii acestor parcele (Mureșan Ioan Cristian, Mureșan Ana Liliana, Mureșan Laura, Mureșan Călin Sebastian, Băcuș Gabriel-Alexandru, Lucan Laura Camelia, Sandici Ionel-Doru, Sandici Gheorghe-Sorin, Las Vegas SRL, Dedeman SRL și Kinderman 24 com S.R.L) solicită PUZ-ul pentru viitoarea „Zonă pentru comerț – Construire magazine materiale de construcții cu amenajări aferente, signalistică și mijloace publicitare, împrejmuire, amenajare accese şi amenajare racord cu strada Şiriei”.

  După cum se poate vedea și în imaginea captată de pe Google Earth, zona este amplasată în teritoriul administrativ al municipiului Arad, adiacent străzii Calea Radnei, pe partea stângă pe direcția Deva, și străzii Șiriei. Incinta propusă spre reglementare este accesibilă din Calea Radnei. „Vecinătățile terenului propus pentru reglementare prin PUZ sunt: *nord – terenuri arabile în extravilan/ intravilan, Calea Ferată București-Arad; *sud – linie de tramvai, sensul giratoriu și Calea Radnei; *est – terenuri arabile în extravilan/intravilan; *vest – drum strada Şiriei, viitoarea Centură”, se arată în Memoriul tehnic explicativ al investiţiei.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.