joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Hugh Jackman revine în rolul Wolverine! Confirmarea oficială vine de la Ryan Reynolds și teaser-ul filmului „Deadpool 3”

  de Special Arad | 28 septembrie 2022, 2:54 PM | Pop Culture

  0

  (foto: IGN)

  „Deadpool 3” rămâne unul dintre cele mai așteptate filme din Universul Cinematic Marvel (MCU), dar momentul și mai așteptat de atât este reapariția lui Hugh Jackman în rolul personajului Wolverine. Se pare că visul fanilor va deveni realitate și tocmai Ryan Reynolds (actorul în rolul lui Deadpool) a avut onoarea de a anunța vestea.

  Licențiate de compania Marvel, atât seria de filme „X-Men”, cât și „Deadpool”, au fost produse de 20th Century Fox, „întâlnirea” acestor personaje cu cele din Marvel Cinematic Universe fiind astfel problematică în trecut, din cauza drepturilor de ecranizare. De când însă compania-mamă a Marvel, The Walt Disney Company, a cumpărat inclusiv 20th Century Fox, singura problemă a rămas doar sincronizarea poveștilor, cum de în toate filmele „X-Men” sau „Deadpool” de până acum nu s-a adus vorba de echipa Avengers sau viceversa. Rezolvarea problemei a devenit mai ușoară recent, de când în franciza Avengers (Marvel Cinematic Universe) a apărut termenul de Multivers. De altfel, un mutant X-Men, Profesorul X (jucat din nou de actorul Patrick Stewart), a apărut deja în filmul „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, cu toate că acel Profesor X a fost, mai mult ca sigur, o variantă dintr-un alt Univers. Au existat chiar zvonuri că Marvel ar fi vrut ca Hugh Jackman să reia rolul Wolverine în filmul „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, dar acest lucru nu s-a realizat, pentru că actorul avea alte filmări.

  Aluziile amuzante și amicale, dar în bătaie de joc, între actorii Ryan Reynolds și Hugh Jackman au deja o lungă „istorie”, dar ultima găselniță a lui Ryan Reynolds pare mai mult decât o glumă. În stilul lui caracteristic, actorul tocmai a anunțat nu doar ceea ce se știa deja, că pentru prima oară, personajul Deadpool va face parte oficial din Marvel Cinematic Universe, ci și faptul că Wolverine va fi jucat din nou de Hugh Jackman.

  La sfârșitul videoclipului teaser de 81 de secunde, Reynolds îl întreabă brusc pe „Wolverine”, actorul Hugh Jackman, care apare în casa lui, dacă vrea să îl „joace pe Wolverine încă o dată”, iar Jackman răspunde cu un simplu „Da, sigur, Ryan”.

  De asemenea, cu această ocazie s-a anunțat și data premierei filmului „Deadpool 3”: 6 septembrie 2024.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.