joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Actorul Ryan Reynolds va primi distincția „The People’s Icon” la Gala People’s Choice Awards 2022

  de Special Arad | 8 noiembrie 2022, 10:37 AM | Monden | Pop Culture

  0

  Ryan Reynolds, actor nominalizat la premiile Golden Globe și Grammy, producător, scenarist și antreprenor va primi distincția „The People’s Icon” la gala din 2022 a Premiilor People’s Choice. Ryan Reynolds primește titlul pentru contribuția sa în industria filmului și a televiziunii, inclusiv pentru cel mai recent film „The Adam Project”. Gala People’s Choice Awards 2022 va avea loc în Barker Hangar în Santa Monica, CA, și va fi difuzată de E! pe 7 decembrie, de la 22:00.

  „Fie că este vorba de actorie, producție, marketing sau afaceri, Ryan Reynolds are capacitatea unică de a crea bucurie și de a se conecta în mod autentic cu publicul său. A primit multe premii de-a lungul anilor, dar aceste calități înnăscute sunt cele care îl fac atât de iubit”, a declarat Cassandra Tryon, SVP, Entertainment Live Events, NBCUniversal Television and Streaming. „Abia așteptăm să îi prezentăm lui Ryan premiul The People’s Icon la spectacolul din acest an”.

  Ryan Reynolds este un actor, producător, scenarist și antreprenor canadian apreciat. După ce și-a început cariera de actor în 1991, Reynolds a devenit cunoscut în serialul de comedie „Two Guys”, „A Girl and a Pizza Place” și în zeci de filme de succes, inclusiv „The Proposal”, „Definitely, Maybe”, „Mississippi Grind” și „Free Guy”. De trei ori câștigător al premiului PCA a fost, de asemenea, nominalizat la Globul de Aur și Premiile Grammy pentru contribuția sa în cadrul francizei „Deadpool”. Cel mai recent film al lui Reynold, „The Adam Project”, este în prezent al patrulea cel mai vizionat film în limba engleză de pe Netflix din toate timpurile.

  Actorul va putea fi văzut în curând în comedia muzicală „Spirited”, alături de Will Ferrell și Octavia Spencer, care va avea premiera pe 18 noiembrie pe Apple TV+. A treia parte a filmului „Deadpool” este în lucru (pentru prima oară sub egida Marvel Studios), film în care Hugh Jackman este anunțat că își va relua rolul Wolverine.


  Imagine: IMDb

  Ryan Reynolds a fost premiat și pentru campanii inovatoare pentru filmul „Deadpool”, precum și Aviation Gin, Mint Mobile și Match Group. El este proprietarul Aviation Gin, Mint Mobile, Wrexham Football Club, Chief Creative Officer al MNTN și co-fondator al Maximum Effort Productions. Fast Company, Wall Street Journal și AdWeek l-au recunoscut pe Ryan drept una dintre cele mai creative voci din afacerile de astăzi.

  Distincția „The People’s Icon” a mai fost acordată în trecut lui Halle Berry, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston și Melissa McCarthy.

  People’s Choice Awards și Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards sunt produse de compania Den of Thieves cu Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski în rolurile de producători executivi.

  Ediția din 2022 a galei People’s Choice Awards este difuzată de postul de televiziune E! pe 7 decembrie, de la 22:00, iar transmisiunea de pe covorul roșu, Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards, demarează de la 20:00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.