joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  De mâine începe distribuirea alimentelor pentru persoanele defavorizate. Vezi procedura…

  de Special Arad | 9 decembrie 2014, 11:03 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Distribuirea alimentelor pentru beneficiarii programului operaţional ajutorarea persoanelor defavorizate POAD 2014, va începe de mâine, 10 decembrie.

  Distribuirea alimentelor se va face de la depozitul situat în Arad, str. Eftimie Murgu nr. 87/A (în spatele magazinului Bendea), de luni până vineri între orele 8:30 – 16:30. Predarea cutiilor cu alimente se va face pe baza cuponului emis de Guvernul României şi Uniunea Europeană, transmis beneficiarilor prin Poşta Română.

  Fiecare persoană va primi 2 cutii identice. Cutiile cu alimente vor putea fi ridicate către alte persoane împuternicite. Ridicarea se va face pe baza cuponului individual, a unei declaraţii pe propria răspundere a persoanei care face parte din grupul ţintă şi se află în imposibilitate de a se deplasa şi a cărţii de identitate a persoanei împuternicite. Persoana care va ridica pachetul va da o declaraţie pe propria răspundere că va livra pachetul la persoana care l-a împuternicit.

  Formularele tip de declaraţii pot fi luate atât de la sediul D.D.A.C. Arad cât şi de la punctul de distribuire situat în Arad, str. Eftimie Murgu 87/A.

  În situaţia în care există persoane care, din diferite motive, doresc returnarea cuponului fără să ridice alimentele acestea pot fi preluate de către primării, însoţită de o declaraţie olografă a persoanei în cauză, cu specificarea motivului returnării. Returnarea se poate face atât la sediul D.D.A.C. Arad cât şi la punctul de distribuire de pe Eftimie Murgu 87/A.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.