marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Municipalitatea a predat 50 de locuințe sociale noi, într-un bloc pe strada Tarafului

  de Special Arad | 1 martie 2017, 2:09 PM | Administraţie

  0

  Știri Arad. 50 de locuințe sociale, repartizate în baza hotărârii Consiliului Local Municipal, au fost predate beneficiarilor în această dimineață în complexul construit de Primărie pe strada Tarafului din Sânicolaul Mic.

  Beneficiarii, majoritatea tineri proveniți din sistemul de ocrotire socială, au primit cheile apartamentelor de la Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă. Alături de primar au participat la predarea locuințelor viceprimarul Călin Bibarț, Bogdan Boca din partea Consiliului Local Municipal și directorul Direcției de Asistență Socială, Oana Pârvulescu.

  Apartamentele cu o cameră, bucătărie și baie, sunt situate într-un bloc reabilitat de municipalitate în anul 2016. Investiția pentru reabilitare a fost în valoare totală de 1,32 milioane lei, finanțată din bugetul local.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.