ȘTIRI ARAD: Dimploma „Plugușor cu doi bizoni” se acordă soților Pârvulescu, împreună cu câte o legitimație de „handiparcați”

  de Special Arad | 29 decembrie 2016, 10:40 PM | Știri Arad

  0

  Parcarea în Arad este o problemă mai tot timpul și aproape pentru toată lumea. Însă nu și pentru soții Oana și Dan Pârvulescu. Ea directoare la DDAC Arad, el angajat la Centrul Cultural Județean, dar în trecut fost șef al Comisiei de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap. Și cum nimic nu-i întâmplător, cei doi soți Pârvulescu parchează bine-mersi pe unde prind câte un loc destinat persoanelor cu handicap, pe „bază de legitimație”.

  Citește mai multe aici: Pe baza legitimației de handicapat, familia de directori Pârvulescu, „săraca” deținătoare a șapte apartamente, parchează gratuit în tot Aradul

  Între timp, că tot ne apropiem vertiginos de Anul Nou, cei doi soți, Oana și Dan, au pornit cu plugușorul… „Plugușor cu doi bizoni”.

   

  Aho, aho, șoferi handicapați,

  Stați puțin și nu parcați,

  Lângă boi v-alăturați,

  Pe bizoni îi ascultați.

   

  Mâine legitimația se înnoiește,

  Plugușorul se pornește,

  Și începe să parcheze,

  Nimeni să nu-l deranjeze.

   

  Viața-i grea, parcarea-i plină,

  Ne-am plimba, dar nu-i benzină,

  Un loc liber să găsim,

  Pe care să nu-l plătim.

   

  Plugușor cu doi bizoni,

  Ia mai mânați, măi, hăi, hai!

   

  S-a sculat mai an,

  Bădica Dan,

  Și s-a urcat la volan,

  Volan de Dacia Logan,

  Și îndată a parcat,

  Pe-un loc de handicapat,

  Și-a parcat și Oana,

  E directoare cucoana,

  Opt apartamente are,

  Dar nu și bani de parcare.

   

  Ia mai mânați, măi, hai hai!

  La anul și la mulți ani!

  sotilor-parvulescu

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.