marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  De la nuntă, direct la spital. Un mire din Bihor s-a ales cu coloana fracturată după ce invitații l-au aruncat în aer și nu l-au mai prins

  de Special Arad | 19 septembrie 2021, 10:31 AM | Naţional

  0

  Captură video/bihorjust

  Ce trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, s-a terminat în lacrimi pentru doi tineri miri din Bihor.

  Mirele, Liviu, un tânăr de 31 de ani, a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri, după ce a fost scăpat din brațe de invitații care l-au aruncat în sus.

  Conform bihorjust.ro, întâmplarea a avut loc vineri seara, la o sală de nunți din stațiunea Băile Felix. În jurul orei 21:00, la puțin timp după dansul mirilor, Liviu a fost luat pe sus de prieteni, chiar în mijlocul sălii.

  Imediat după ce mirele a căzut, nuntașii l-au apucat de mâini și picioare și l-au așezat pe scaun, ceea ce, crede Liviu, l-ar fi afectat din punct de vedere medical: “Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos.

  O ambulanță chemată de urgență l-a transportat pe mirele rănit la Spitalul Județean de Urgență din Oradea. Acolo se află și acum, internat sub supravegherea medicilor, și urmează să fie supus mai multor investigații de specialitate.

  Se pare că a suferit răni grave la două vertebre, motiv pentru care Liviu se teme de ce e mai rău.

  Imobilizat la pat, el spune că în seara în care a fost adus la spital își putea mișca puțin piciorul stâng, dar dreptul deloc. Între timp, în cursul dimineții de sâmbătă, a reușit să își miște ambele picioare.

  Video AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.