joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Băgat în spital de vecin, după ce i-a cerut să nu mai taie lemne cu drujba în apartament. Vă lăsăm să ghiciți unde s-a putut întâmpla

  de - | 1 martie 2020, 12:20 PM | Naţional

  3

  Caz stupefiant în oraşul vasluian Murgeni. Secretarul  Consiliului Local a fost bătut pe scara blocului în care locuieşte, chiar de ziua lui, de un vecin, un băiat de 19 ani de etnie romă, transmite Adevărul.ro.

  Întors acasă în jurul orei 20:00, funcţionarului public nu i-a venit să creadă ce zgomote puternice se auzeau prin pereţi, de la vecinul de alături. Acesta pur şi simplu se apucase să taie lemne în apartament, folosind un topor şi, se pare, o drujbă.

  Când secretarul s-a dus să îl roage să înceteze, deoarece zgomotul este infernal, în loc de discuţii, a fost luat la bătaie. Vecinul s-a luat la pumni pe funcţionar, până ce acesta, ca să scape a fugit şi a sunat la 112. Oamenii legii au mers la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă.

  Citește mai multe cu un singur click aici: Adevărul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.