De ce nu a fost nominalizat serialul „Game of Thrones” la Premiile Emmy 2017

  de - | 19 septembrie 2017, 10:19 AM | Film

  0

  Serialul „Game of Thrones” a fost nominalizat în ultiumii șapte ani la premiile Emmy de 110 ori și a câștigat 38 de trofee. Anul acesta însă, serialul nu a avut nici măcar o nominalizare, scrie Digi 24.

  Acest lucru s-a întâmplat, nu pentru că serialul nu a fost îndeajuns de bun, ci pentru că apariția celui mai nou sezon nu s-a încadrat în perioada necesară pentru a se califica la premiile Emmy 2017, notează People.

  Pentru a fi eligibil pentru Emmy, un serial trebuie să fie difuzat în perioada 1 iunie, 2016 și 30 mai, 2017. Sezoanele trecut începeau în aprile, ceea ce le făcea eligibile. Anul acesta, cel mai nou sezon „Game of Thrones” a apărut pe data de 17 iulie.

  Marii câștigători a premiilor Primetime Emmy, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles sunt emisiunea „Saturday Night Live” (NBC) şi serialele „The Handmaid’s Tale” (Hulu) şi „Big Little Lies” (HBO).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.