vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Audiență record la primul episod din „House of the Dragon”, noul serial din universul „Game of Thrones”

  de - | 23 august 2022, 9:19 AM | Pop Culture

  0

  9,986 milioane de spectatori a avut primul episod din „House of the Dragon” în Statele Unite la debut (pe HBO şi HBO Max), ceea ce-l face să devină automat cea mai mare premieră din istoria companiei.

  Conform HBO, serialele difuzate în ziua şi la ora la care a debutat „House of the Dragon” aveau, în mod normal, doar 20%-40% din audienţa acestuia.

  „House of the Dragon”, un prequel al serialului „Game of Thrones”, are parte de un debut cu mai mulţi spectatori decât „Game of Thrones”, însă este încă departe de nivelul maxim atins de acesta – peste 19 milioane de spectatori pentru ultimul episod.

  Apropierea noului serial a atras după ea şi creşterea cifrelor pentru „Game of Thrones” în ultimele săptămâni.

  Din septembrie, „House of the Dragon” va avea concurenţă pe nişa sa. Amazon Prime Video va lansa pe 2 septembrie serialul „Lord of the Rings: The Rings of Power”.

  Sursa: HotNews.ro / News.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.