sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cele mai interesante seriale și filme de urmărit pe HBO

  de - | 2 noiembrie 2022, 11:01 AM | Film

  0

  Cele mai bune seriale și filme HBO ce livrează divertisment de calitate pot fi urmărite chiar în confortul casei tale. HBO Max fiind de altfel și una dintre cele mai mari platforme de streaming din domeniu, cu puțini competitori, printre care și Netflix sau Amazon. Cel mai bun lucru la HBO este că oferă o gamă variată de filme și seriale, câte ceva pentru fiecare categorie de vârstă.

  Dacă vrei să descoperi cele mai interesante lucruri de urmărit pe HBO și vrei să iei o pauză de la activitățile tale obișnuite atunci citește în continuare ce poți viziona pe HBO.

  House of the Dragon

  Înțelegem că multă lume a rămas cu un gust amar după ultimele două sezoane din Game of Thrones, finalul fiind evident grăbit iar povestea a avut multe lipsuri. Dar HBO încearcă să-și repară greșeala, prin participarea activă a autorului George R.R. Martin în regizarea serialului. Povestea se petrece cu câteva secole înainte de evenimentele nefericite din GoT, timp în care casa Targaryen este familia dominantă din Westeros.

  În House of the Dragon, după cum am menționat și mai sus, acțiunea se petrece în jurul familiei Targaryen, care sunt strămoșii îndrăgitei Daenerys. Primul sezon se focusează în mare parte pe evenimentele ce vor conduce ulterior spre Dansul Dragonilor, un război civil violent care a pus față-n față membrii de familie și dragonii lor. Regele Viserys jucat de Paddy Considine suferă de o boală incurabilă și este clar că nu va prinde bătrânețea așa că trebuie să numească un succesor, iar spre surprinderea nobilimii din Westeros, acesta o alege ca succesor pe fiica sa, Rhaenyra (Emma D’Arcy). Ca rezultat, se naște o urzeală a tronurilor mai puțin plăcută ca un joc de păcănele online care va duce în final la declinul casei Targaryen.

  Succession

  Modul de viață al celor bogați și al Roys este încă o dată adus în prim plan cu apariția sezonului al treilea din Succession. Serialul e exemplul perfect al genului “cum oamenii bogați sunt fascinanți chiar dacă duc o viață oribilă”. Toți Roys sunt patetici, dar asta nu înseamnă că nu-i iubim pe fiecare în parte. Povestea continuă de unde a rămas, efectul imediat după ce Kendall își împinge tatăl în fața autobuzului companiei din cauza scandalurilor din croazieră.

  Desigur, acest fapt poate însemna doar un singur lucru, război. Război în care ambele părți, atât Logan cât și Kendall încearcă să-și atragă trupele (membrii familiei) de partea lor. Shiv și Roman își urmăresc propria agendă, ca de obicei. Noile episoade aduc și fețe noi care revigorează serialul, anume Alexander Skarsgard și Adrien Brody. Chemați toți oamenii înalți!

  Free Guy

  Dacă dintr-un motiv anume pe contul tău Disney Plus s-a pus praful digital, atunci avem vești bune pentru tine. Unul din cele mai anticipate și amuzante filme, Free Guy, poate fi vizionat acum și pe HBO Max.

  Chiar dacă promovarea filmului îl face să pară ca un film în care protagonistul este unul din caracterele ce nu pot fi jucate din jocul Grand Theft Auto, această comedie are totuși o distribuție stelară, care ar putea surprinde chiar și pe cei mai avizi critici. Unde altundeva i-ai mai putea vedea pe Deadpool (Ryan Reynolds), Steve din Stranger Things (Joe Keery), Villanelle din Killing Eve’s (Jodie Comer) și mulți alții la un loc?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.