duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dănuț Codrean (PNL) este noul primar al comunei Zăbrani

  de Raluca Medeleanu | 28 iunie 2021, 12:51 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În urma alegerilor de duminică,27 iunie, comuna Zăbrani are un nou primar, Dănuț Codrean de la Partidul Național Liberal, după ce Marian Toader, cel care a câștigat alegerile din 2020, a fost condamnat la închisoare pentru abuz în serviciu și spălare de bani.

  Codrean a ocupat înante funcția de viceprimar, iar acum a câștigat funcția de primar cu un număr de 829 de voturi din totalul de 1853 voturi. La alegeri au mai candidat Florin Lazăr de la USR PLUS  (care a obținut 622 de voturi), Cătălin Crişan de la AUR (care a obținut 324 de voturi), Florin Oltean de la PSD (care a obținut 64 de voturi), respectiv Viorica Moldovan de la PMP (care a obținut 14 voturi).

  Citește și: Pedepse de închisoare cu executare primite de un primar din Arad și alți trei oameni de afaceri în „Dosarul Zăbrani”! 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.