Alegeri la Zăbrani. Președintele biroului electoral al comunei și locțiitorul acestuia vor fi desemnați vineri, la Tribunalul Arad

  de Special Arad | 26 May 2021, 11:49 AM | Știri Arad

  0

  Tribunalul Arad informează că vineri, 28 mai, va avea loc tragerea la sorț pentru alegerea președintelui biroului electoral de circumscripţie Zăbrani şi locţiitorului acestuia, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor locale parţiale din comună.

  Tragerea la sorț va avea loc la ora 10:00, la sediul Tribunalului Arad, B-dul Vasile Milea, nr. 2-4, în şedinţă publică, în Sala festivă, aflată în incinta Palatului Justiţiei, la etajul I şi va fi efectuată de către Preşedintele Tribunalului Arad, iar Biroul electoral de circumscripţie Zăbrani se va constitui începând cu data de 01.06.2021.

  Având în vedere starea de alertă pe teritoriul României, cu respectarea măsurilor care se aplică pe durata acesteia, pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, se va limita prezența persoanelor și anume: reprezentanţii mass-media, reprezentanţii partidelor politice, precum şi a altor persoane interesate care participă la tragerea la sorţi.

  Alegerile locale parțiale ale comunei Zăbrani, pentru alegerea primarului, vor fi organizate la data de 27 iunie 2021.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.