Dacia cuprinsă în flăcări la Miorița, Micălaca. Mașina a ars în totalitate | Foto

  de Luci Precup | 20 ianuarie 2018, 11:42 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Luci Precup)

  Azi noapte, în jurul orei 00:40, locuitorii blocurilor de pe strada Miorița din cartierul Micălaca au sesizat pe numărul de urgență 112 că un autovehicul marca Dacia a fost cuprins de flăcări în curtea blocurilor. 

  În urma sesizărilor, la fața locului s-a deplasat un echipaj ISU Arad, care a trecut la stingerea incendiului. Focul s-a propagat foarte repede din cauza că mașina avea instalat un sistem GPL (gaz petrolier lichefiat).

  Autovehiculul a ars în totalitate. Cauza incendiului se pare că a fost un scurtcircuit. Nu există victime.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.