joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Dacă lucrurile merg bine”, mall-urile s-ar putea redeschide în curând, a declarat Ministrul Economiei

  de - | 2 iunie 2020, 10:30 AM | Naţional

  0

  Ministrul Economiei a anunțat că marți se va întâlni cu reprezentanții mall-urilor și vor discuta despre redeschiderea „magazinelor mari”. Dacă lucrurile merg bine, mall-urile s-ar putea deschide la data de 15 iunie, potrivit Digi24.

  Virgil Popescu este încrezător că mall-urile s-ar putea deschide pe 15 iunie, „dacă lucrurile merg bine”. „Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă”, a spus ministrul.

  „Mâine, la ora 15:00, am o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor, cu reprezentanții care închiriază aceste spații comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari. Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viața la normalitate mai repede”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei.

  Sursa: digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.