joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Dacă act medical n-avem, măcar buruieni s-avem la fosta Policlinică CFR! | Foto

  de Raluca Medeleanu | 6 noiembrie 2022, 1:59 PM | Strada | Topic special

  1

  În vară am constatat, în plimbări efectuate în zile diferite, că zona de spațiu verde din fața fostei Policlinici CFR, deși inițial aranjată cu flori și arbuști ornamentali, a fost lăsată complet de izbeliște, bălăriile fiind în elementul lor, nederanjate de nimeni, lăsate să crească în voie. Neștiind în a cui proprietate se află terenul, ne-am adresat atunci Primăriei Arad care, în loc de un răspuns, ne-a trimis a doua zi fotografii cu iarba tunsă la milimetru. astfel anulându-ne și subiectul în cauză…

  Ne-a fost clar astfel că cineva a uitat să-și facă „temele de casă” și o fi fost urechiat în urma întrebării noastre, întrucât în următoarea perioadă am tot monitorizat spațiul, dar s-a păstrat îngrijit. Acum însă, toamna a venit, iar bălăriile și-au intrat din nou în drepturi. Ei bine, de data aceasta nu mai adresăm nicio întrebare pe cale oficială, fiind destul de clar responsabilul. Publicăm doar fotografiile la finalul articolului.

  Ce să înțelegem noi din delăsarea asta? Având în vedere că dacă MApN nu a avut spor să facă și funcțional noul ambulatoriu, în care a investit 1 milion de euro pentru reabilitare, înseamnă că trebuie întreaga zonă părăsită?

  Ca să nu mai vorbim despre decizia neinspirată și fără vreun sens de a desființa trecerea de pietoni care a existat chiar la capătul acestui spațiu verde, transformată într-o invitație pentru trecerea ilegală, deoarece mai toată lumea traversează în continuare acolo.

  Avem astfel o nouă zonă haotică și părăginită în centrul orașului… iar asta chiar sub ochii organelor legii, care opresc zilnic să-și facă „aprovizionarea cu cafea” de la magazinele din apropiere.

  Citește și: 

  Fosta policlinică CFR, renovată, dar goală și fără niciun angajat. MApN bâjbâie pentru o dată a inaugurării

  Din aproape 1 milion de euro băgați în fosta Policlinică CFR, n-au mai rămas bani și pentru un petic de la o ușă de acces…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vedeți…?
   EXACT CE AM SPUS cu „spațiile verzi”: toți le vor, Primăria ne anunță, din statistici, că sunt și vor fi tot mai multe, dar ÎN REALITATE, NICI NAIBA NU SE OCUPĂ DE ELE, fiecare așteptând SĂ FACĂ CELĂLALT.
   Se confirmă ceea ce tot spun: generația actuală este „generația Să Se Facă” – dar nu „noi”, ci „ceilalți”…!
   Vrem de toate, dar alții să-și bată capul cu ele.

   Hello, „iubitorilor de verdeață”, unde sunteți când trebuie curățate majoritatea zonelor de „junglă urbană” , pline de bălării, dar, deh…, sunt „verzi” ?!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.