joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Camera de Comerţ Arad anunţă lansarea unor noi serii de cursuri autorizate

  de Special Arad | 9 ianuarie 2024, 1:07 PM | Știri Arad

  0

  Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează în luna ianuarie 2024 noi serii de cursuri autorizate, după cum urmează:

  •  Din 9 ianuarie 2024  – manager proiect

  •  Din 18 ianuarie – inspector sănătate şi securitate în muncă

  •  Din 29 ianuarie – expert achiziţii publice

  Înscrierile sunt în continuare deschise.

  „Centrul de formare profesională din cadrul instituţiei a derulat în anul 2023 un amplu program de instruire, fiind organizate 34 de cursuri de formare, la care au participat 629 de cursanţi. Ţinând cont de succesul de care s-au bucurat aceste cursuri, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează şi în acest an noi serii de cursuri, care se adresează atât persoanelor fizice interesate în practicarea unor meserii sau specializări, cât și firmelor care doresc să se perfecționeze în domeniul lor de activitate sau în domenii complementare”, a declarat preşedintele CCIA Arad, domnul Gheorghe Seculici.

  Observații

  •  La cerere, putem organiza și alte cursuri care nu sunt prevăzute în program.

  •  Data de începere ale cursurilor pot suporta modificări și se stabilesc în funcție de numărul de înscrieri sau la cerere.

  •  Membrii CCIA Arad beneficiază de discount în funcție de nivelul cotizației pentru care au optat.

  •  Cursurile se vor desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie si Agricultura Arad – strada Cloşca nr. 5 sau online.

  Acte necesare la înscriere în copie: cartea de identitate, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), ultima diplomă de studii, trimise la adresa: [email protected].

  Mai multe detalii se pot obține la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad – Centrul de Formare Profesională, prof. Carmen Crişan, [email protected], +40730 188 299.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.