sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Workshop pe tema securității cibernetice la Camera de Comerţ Arad

  de Special Arad | 1 noiembrie 2022, 10:03 AM | Știri Arad

  0

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, în colaborare cu compania Cyber Level Ins, a organizat, luni, 31 octombrie 2022, un workshop pe tema securității cibernetice, intitulat „Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați valoarea”.

  „La nivelul sistemului cameral există o preocupare constantă în ceea ce privește protejarea agenţilor economici de atacurile cibernetice. Scopul acestui eveniment a fost informarea oamenilor de afaceri, pentru a-i ajuta să analizeze corespunzător potențialele riscuri și pentru a fi pregătiți să răspundă unor eventuale atacuri cibernetice”, a declarat preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

  Printre prezentatori s-au numărat acţionarul Cyber Level Ins, Dan Shomon, și consultanții Virgil Tiran și Petre Rainof.

  Mai multe detalii despre Cyber Level Ins și oferta sa pentru companiile românești găsiți accesând acest link.

  BIOGRAFII

  Dan Shomon este fostul manager de campanie și director politic pentru fostul președinte al SUA, Barack Obama. Shomon este în prezent proprietarul Dan Shomon Inc. în America și, de asemenea, unul dintre proprietarii Cyber Level Ins, o companie de brokeraj de asigurări care desfășoară afaceri în România și în toată Europa. Shomon este consultant în relații guvernamentale care reprezintă multe companii importante din Fortune 500, inclusiv Pfizer, Motorola Solutions, Adobe și CA Technology/Broadcom. Shomon a obținut o diplomă de licență de la Universitatea Georgetown din Washington, D.C. și o diplomă de master de la Universitatea din Illinois.

  Virgil Tiran este, de asemenea, consultant pentru Cyber Level Ins și este un antreprenor american de afaceri de mare succes. Născut și crescut în Arad, România, Tiran a emigrat în Statele Unite și și-a construit un imperiu de dezvoltare imobiliară de succes care, inclusiv, a supravegheat construcția a peste 3.500 de unități de locuințe. Este fostul președinte al Clubului de Afaceri Român din Chicago, o bancă importantă, iar în prezent este proprietarul a două companii de sănătate de succes.

  Petre Rainof este consultant pentru Cyber Level Ins și funcția sa este Marketing Manager responsabil de biroul companiei din București. A obținut o diplomă de master la Universitatea din Sofia în Jurnalism și la Universitatea de Drept din București. A deținut funcția de Director de Marketing și Comunicare pentru una dintre marile companii energetice și Director General pentru cea mai mare companie de stat în administrarea imobiliară din România. De asemenea, în calitate de fost membru al Consiliului de Administrație și Director General, ajută companiile să își dezvolte proiectele de afaceri în România.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.