sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Curajul de a face… Tam Tam. Povestea a început

  Orice aș scrie despre Tam Tam poate fi interpretat ca fiind subiectiv. Probabil că așa și este pentru că de trei ani văd zi de zi cum s-a născut acest proiect și am devenit o mică parte din el.

  Ca să faci tam tam ai nevoie de o mai mică sau mai mare doză de inconștiență. Nu fiecare poveste cu tam tam se termină fericit, dar atunci când pui majuscule și faci referire la localul Tam Tam, îți trebuie mult curaj. Orice investitor din această țară are nevoie de curaj, dar în povestea Tam Tam a fost vorba și de puțină nebunie, acea nebunie frumoasă a Corinei și a Corneliei Jenica Tamaș. De fapt și numele vine tot de la ele și de la Cătălin, fratele Corinei. Fiind mai mulți Tamași în ecuație, nu putea să iasă decât cu… Tam Tam.

  Să deschizi un restaurant în vreme de pandemie e o adevărată nebunie. Trăim cu aceste noi reguli mondiale, cu distanțare, cu măști, cu tot felul de măsuri, unele bune, altele absurde, dar nici nu are rost să aprofundăm subiectul pentru că deja face parte din ADN-ul nostru de aproximativ un an și jumătate.

  Să deschizi un restaurant tocmai pe un drum care se află în lucru și nu ai de unde să știi pentru cât timp, asta e o altă probă de curaj. În mod normal, ca să ajungi la Tam Tam este foarte simplu să o faci pe vechiul drum Arad – Horia – Șiria, localul fiind la aproximativ un kilometru distanță după intrarea în Șiria din direcția Horia.

  Iar când curajul și nebunia și-au dat mâna, a mai fost nevoie de multă muncă și câteva idei. Iar astăzi, povestea Tam Tam a început. Noua terasă – restaurant Tam Tam din Șiria și-a primit primii clienți. Și par veseli… Și frumoși.

  IMG 3675

  Terasa este cu „view”, acel cuvânt împrumutat din dicționarul englezesc pe care acum îl știe orice român, chiar și din localitățile fără semnal la internet. Da, de pe terasă vezi dealurile Șiriei cu cetatea. Și e liniște, o liniște deranjată doar de muzica lounge și frunzele bătute de vânt.

  Despre interiorul restaurantului vă voi scrie mai multe pe viitor, pe pagina de facebook TamTam. Deocamdată spun doar că este făcut cu mult bun gust și anumite detalii îl diferențiază de alte localuri.

  Tocmai pentru a nu deveni subiectiv, despre cât de gustoasă este mâncarea și cât de mult vă place locul vă voi lăsa pe voi, cei care treceți pragul la Tam Tam, să vă dați cu părerea.

  Tam Tam nu e un loc perfect, dar câți dintre noi căutăm perfecțiunea. Tam Tam e un loc unde să te simți bine și, sper, să mănânci bine. Și să bei un vin bun, un vin al producătorilor din Podgoria Aradului.

  Poftă bună!

  Tam Tam terasă – restaurant
  Șiria – str. Calea Aradului 1465 –
  Tel: 0731.805.351

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.