marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Deghizat în femeie și cu mâna „amputată”, un bărbat din Bacău a venit să cerșească în Arad

  de Special Arad | 8 iulie 2022, 8:15 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  La orele târzii ale amiezii de ieri, 7 iulie 2022, pe bulevardul Revoluției, o femeie de vârstă medie ce avea jumătate de tors acoperit de o bluză ușoară și parcursese pietonal traseul Podgoria-Avram Iancu, a fost ajunsă din urmă și interpelată de un echipaj al poliției locale. În scurt timp, a rezultat că respectivul, deoarece vorbim despre un bărbat deghizat în femeie, abordase mai multe persoane, cărora le prezentase o recuzită ce indica faptul că ar avea brațul drept recent amputat, sens în care expunea o aparentă hemoragie abundentă, solicitând mila publică.

  B.I. din județul Bacău, născut în 1993, și-a prezentat spectacolul mai degrabă macabru în mai multe orașe din România, precum și pe litoral. La Arad sosise dimineața, cu trenul, intenționând să stea câteva zile. Din păcate pentru el, a fost interceptat de polițiștii locali în scurt timp, motiv pentru care, însoțit de aceștia, s-a deplasat înapoi la gară, unde a achiziționat un bilet de tren și a plecat către Timișoara.

  Înainte de a se despărți de patrula de ordine publică le-a expus instrumentarul: sâni falși din silicon, pungă cu bulion pentru a simula hemoragia și amputarea, batic etc. El a relatat cu mândrie că utilizează și deghizajul în măicuță.

  Acesta s-ar dovedi util în special în preajma așezămintelor de cult, sens în care B. I. a prezentat un film pe TikTok în echipament complet.

  Aparent lipsit de agresivitate, tânărul a menționat că traseele sale prin țară au inclus și internarea într-o instituție psihiatrică din Buzău, de unde a plecat, însă, pentru a-și relua ocupația de bază, cerșetoria. Ar aparține unei familii numeroase, având încă 5 frați, toți plecați din țară.

  La Arad s-ar fi aflat pentru prima dată și ar mai fi revenit dacă primirea făcută nu i-ar fi lăsat o impresie neplăcută privind oportunitățile pe care se aștepta să le găsească, măcar temporar, în orașul nostru.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.