Cum funcționează vaccinul anti-Covid-19? Vei înțelege cu ușurință privind video-ul explicativ realizat de un medic pentru fiica sa

  de Special Arad | 14 ianuarie 2021, 2:17 PM | Naţional | Recomandările editorilor | Sănătate

  2

  Ministerul Sănătății a publicat un video explicativ, prin care se înțelege cu mare ușurință modul în care vaccinul ARNm anti-Covid-19 își face efectul în organism.
  „Un medic român i-a explicat fiicei ei de 12 ani cum funcționează vaccinul anti COVID-19. Fetița a desenat ce a înțeles, rezultatul fiind în acest video”, spun cei de la Minister, pe pagina oficială de Facebook.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.