luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cum funcționează vaccinul anti-Covid-19? Vei înțelege cu ușurință privind video-ul explicativ realizat de un medic pentru fiica sa

  de Special Arad | 14 ianuarie 2021, 2:17 PM | Naţional | Recomandările editorilor | Sănătate

  2

  Ministerul Sănătății a publicat un video explicativ, prin care se înțelege cu mare ușurință modul în care vaccinul ARNm anti-Covid-19 își face efectul în organism.
  „Un medic român i-a explicat fiicei ei de 12 ani cum funcționează vaccinul anti COVID-19. Fetița a desenat ce a înțeles, rezultatul fiind în acest video”, spun cei de la Minister, pe pagina oficială de Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • ȘTIINȚA ESTE PENTRU OAMENII CU MINTEA LA PURTĂTOR … în orice caz NU pentru cei spălați pe creier de Whatabout-iștii, ce învață întrebări, în loc să fi invățat când au mers la școală. SOLUȚII stimabile, nu doar critică. Că din critică nu putem trăii.

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.