sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cum a făcut primul milion de euro, la doar 25 de ani, un om de afaceri din Arad. „Spre surprinderea mea, nu m-am putut bucura” – spune Marian Lupaș, proprietarul Domeniul Lupaș

  de Alin Olteanu | 21 ianuarie 2023, 11:03 AM | Interviuri | Știri Arad | Topic special

  8

  (foto: captură video Ekklesia Life / YouTube)

  Într-un podcast intitulat „Milionarul de la castel”, al Ekklesia Life, un program video pe You Tube care aparține Bisericii Ekklesia din Arad, păstorită (așa cum se prezintă pe pagina oficială) de pastorul penticostal Oti Tipei, Marian Lupaș, proprietarul Domeniului Lupaș (amplasat pe fosta fermă zootehnică de la Scânteia) și nu numai, a vorbit despre viața sa, despre cum a ajuns milionar, despre credință și despre familie. Pe parcursul a aproape 90 de minute, „tânărul pensionar” (puteți constata de ce, urmărind podcastul) le dezvăluie tuturor celor interesați cum a muncit la oi, cum a ajuns să câștige, la doar 25 de ani, primul milion de euro, cum a ajuns la zece milioane, cum a intrat pe piața de energie, cum s-a pensionat timpuriu, cum a ajuns să aibă o companie care organizează croaziere, să aibă propriul avion și multe altele. Lupaș explică și cum a ignorat sfaturile medicilor în privința primului copil, dar și legătura sa cu Biserica și rolul acesteia în viața lui.

  Am luat legătura cu omul de afaceri și l-am anunțat că dorim să preluăm interviul. Am primit acordul să publicăm deși, ne spunea Marian Lupaș, a fost foarte greu să accepte să vorbească despre persoana sa. „Nu am vrut să îmi fac reclamă, nu am nevoie, dar… până la urmă am realizat podcastul”.

  Pentru cei care au puțin timp, e un dialog interesant, pe care vă lăsăm să îl urmăriți în continuare. În același timp vă anunțăm și că preluarea acestui podcast e, într-un fel, și o încercare a Special Arad de a verifica interesul publicului pentru acest gen de articole de presă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mulțumesc Special Arad , mulțumesc Dlui Alin Olteanu
   As dori sa spun tuturor care urmăresc acest Podcast ca eu nu am fost , nu sunt și nu voi fi o persoana publica .
   Am acceptat la mari insistente sa fac acest Podcast doar in speranța ca va ajuta cumva persoanele care îl vor urmări . Doresc sa fiu și sa rămân același anonim din motive personale .
   Mulțumesc !

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. Din păcate am văzut un om care vorbește mult despre credinta dar faptele nu sunt pe măsură. Vorbim de oameni nicidecum modești care în urma cu 15 ani de smeriți ce erau își cumpăraseră Hummer, care lasă să se inteleaga în interviu arogant ca e la îndemnând oricui sa fie milionar. Jumatate din interviu e despre bani și despre activități la îndemână oamenilor f bogați. Dă prost în contextul paradei despre credință. Și sa ii spuneți domnului Lupaș ca or fi fost patriarhii în frunte cu Avram bogați. Dar Hristos, cel mai important dintre toți, nu a fost un om avut material. Iar dacă e sa ne luam după El, domnul Lupaș va avea niște probleme la poarta împărăției cerurilor.

   +7 voturi
   +1
   -1
  3. Domeniul Lupaș… un loc frumos în care viitorii miri vin cu ceva vreme înainte de marele eveniment, dau o tură într-o mașină decapotabilă sau pe jos și hotărăsc că acolo își vor ține nunta. Fără să mai judece că la ora când vin la sală e seară și ”chestiile frumoase” nu mai au relevanță pentru că nu se mai văd. După eveniment încep telefoanele de reclamații dar nu mai răspunde nimeni pentru ele. De la plimbarea cu trăsura anulată în ultimul moment până la mâncarea ”cam trecută” și proasta servire. Apropo… în 23 de ani de foto/video, la Domeniul Lupaș avem mereu parte de cea mai proastă servire. A, și d-nul Lupaș dă contracte foto/video preferențial. Cam cum făcea Falcă cu firma lui de asfaltări… Noi ajungem an de an acolo doar pentru că avem clienți cărora nu le miroase bine când patronul unui restaurant îți bagă pe gât o echipă de foto/video. De luat aminte!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.