ExclusivMarian Lupaș, patronul de la Domeniile Lupaș și Oliver Ilieș, ginerele familiei Colțeu, s-au urcat pe cerbii Nadășului și… au picat în mâinile polițiștilor

  de Alin Olteanu | 28 June 2017, 8:40 PM | Știri Arad

  11

  Știri Arad. O mașină cu patru persoane în ea a fost surprinsă, în noaptea de 21 spre 22 iunie, la vănătoare. Nimic ieșit din comun. În mașină, printre alții, se aflau Oliver Ilieș, ginerele  familiei Colțeu, cei care tocmai au rămas cu buzele umflate, adică fără miile de hectare de teren de la Nadăș, și patronul „așezământului de nunți” Domeniile Lupaș, pe numele său Marian Lupaș.

  Până aici, nimic suspect, doar că… domnul Lupaș, Marian pentru cei care organizează nunți în parohia sa, este un împătimit al vânătorii. Iar aici e baiul… Marian Lupaș are permisul de vânătoare suspendat pentru doi ani (de patru luni s-a decis asta), așa încât nu are drept să folosească o armă. Mai mult, de fapt, ar fi trebuit să predea arma pentru „drăciile” pe care le-a făcut de nu-i mai dau ăștia (Poliția) voie să umble după mistreți sau căpriori.

  Când i-au oprit polițiștii, s-au făcut că plouă, Lupaș și Ilieș, mai ales pentru faptul că aveau pregătită explicația de rigoare. Cică domnul Lupaș, un „dement” după vânătoare, i-a vândut arma sa lui Oliver Ilieș în schimbul unei sume de bani (mică!), dar și în schimbul (forțăm noi!) acceptării de către micul Colțeu, a prezenței la fiecare vânătoare pe dmeniul Nadăș, a patronului de Domeniile… de nunți. Pe bani, bineînțeles, că nimic nu e gratis. Cum s-ar spune: „Îți dau arma, ne uităm amândoi pe… cătare, și tu apeși când clipesc eu. Dar, la final, spunem că l-am împușcat amândoi, nu doar tu! Da?”

  Și cum Oliver este inginer silvic la Nadăș, și cum i s-au cam tăiat fondurile, iar domnul Lupaș e plin de fonduri că, deh, „toți se nenorocesc”  la Domenii, vânătoarea e în toi de câteva luni, și nimeni nu s-a „prins” să le comenteze ceva. Sau să-i surprindă în acțiune! Până în noaptea de 21 spre 22 iunie, când, mai mult ca sigur la pont, i-au găsit și i-au oprit. Oliver avea într-adevăr permis de vânătoare și autorizație, dar Marian… cică era în imediata apropiere a armei, dar (ce urmează e pentru fraieri…) doar se uita pe cătare să vadă cât de mare a crescut cerbul pe care l-a iertat în urmă cu patru luni…..Ha! Ha! Ha!

  Polițiștii nu pot dovedi, cert, că Marian era la braconaj, pot spune că e o tentativă de braconaj, însă baiul e altul: arma de vânătoare pe care Marian Lupaș i-a vândut-o lui Oliver are un încărcător modificat, cu șapte gloanțe (penale…) în loc de trei (să ajungă și pentru însoțitori… credem noi, deși nu e sigur nimic), și-atunci amândoi au probleme acum pentru că pe fir au intrat procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu. Care… cercetează bine de tot.

  Revenim, dar… bravo polițiștilor!

  Foto: Marian Lupaș, cu un exemplar de poveste… de pe pagina sa personala de Facebook

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oare nimeni din orasul asta…ma refer la cei care au dreptul, de a investiga…nu e curios cum a ajuns domeniul Lupas pe mana acestui individ, care acum 10 ani era un simplu zugrav?!
   Traiasca Romania, tara tuturor posibilitatilor….
   Tara natala a matusei Tamara?! 🙂

   +32 voturi
   +1
   -1
  2. Din prima propoziție din articol reiese că erau la braconaj.Vânătoare noaptea nu există.Unu la mână.Şi doi, de ce toți dobitocii oligofreni când dau de bani vor să-şi compenseze micimea puței devenind mari vânători?Ai minte puțină spre deloc gata te faci vânător.Oligofreni

   +19 voturi
   +1
   -1
  3. Lupas e un evazionist si un braconier notoriu, iar celălat nu cred ca mai trebuie prezentat opiniei publice!
   Doi tarani de la coada vacii, care s-au îmbogățit cat ai zice ,,spaga”!
   E de datoria procurorilor si a celor din Politie sa verifice la sange afacerile acestor braconieri de doi bani.
   Aplicați legea! Nu va lasati intimidați de averile lor! Țăranii tot tarani ramân, indiferent de mărimea „Tufei” din jeb, la parnaie cu ei.

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.