Cu piețarii de față, s-a amânat ședința prin care urma să se decidă soarta Pieței Catedralei (Video)

  de Andrei Fuliaș, Raluca Medeleanu | 10 octombrie 2017, 12:52 PM | Administraţie

  0

  Mai mulți piețari s-au adunat astăzi pentru a picheta în fața sediului S.C. Târguri Oboare Piețe Arad S.A. (TOP Arad) unde la ora 12:00 era planificată ședința Adunării Generale a Acționarilor prin care urma să se stabilească mutarea Pieței Catedralei.

  Subiectul s-a retras de pe ordinea de zi a ședinței, întrucât cei doi acționari care reprezintă CLM, Marin Lupaș și Mariana Cișmașiu, nu au avut mandat special care să le dea dreptul să voteze. Mandatul trebuia obținut de la Consiliul Local.

  Trebuiau să facă demersurile respective dacă e nevoie de acest mandat. Avocata care reprezintă instituția a spus că e recomandabil ca să aibă făcut acest mandat special pentru că este o zonă sensibilă de discuție”, a declarat Marin Lupaș pentru Special Arad.

  Amintim faptul că în 17 august, când piețarii au participat la ședința CLM pentru a-și exprima dezacordul față de proiectul de hotărâre care ar fi dat undă verde amplasării Monumentului Marii Uniri în Piața Catedralei, deși proiectul a fost retras, primarul Gheorghe Falcă a subliniat că există deja un PUZ, din 2012, care prevede mutarea pieței agroalimentare din „calea” axului pietonal care se va întinde de la Piața Reconcilierii, trecând prin strada Mețianu și Piața Avram Iancu, până la Cetate, astfel că desființarea Pieței Catedralei este inevitabilă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.