vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cu nervii la pământ, lângă șine. Două ore întârziere cu trenul Arad – Nădlac!

  de Special Arad | 9 august 2016, 9:43 PM | Știri Arad

  2

  Este știut faptul că trenurile aparținând companiei de căi ferate Regiotrans au avut probleme în trecut. Așa am început să relatăm o știre similară și în iunie, iar faptul că ne repetăm înseamnă că s-a întâmplat din nou. Nu miră pe nimeni, având în vedere ce rable circulă pe această rută. Ultima dată, acum două luni, problema s-a remediat destul de repede, conducătorul vehiculului îndeplinind, de multe ori, și rolul de tehnician. De data aceasta însă, călătorii nu au avut noroc.

  Nervi și agitație în zadar pe un tren defect, puțin după ieșirea din oraș. Călătorii au fost nevoiți să aștepte mai mult de o oră în căldură, în mijlocul câmpului, în jurul orei 18, iar când, în sfârșit, a venit o locomotivă ca să miște din loc „monstrul mort”, spre indignarea călătorilor, trenul a pornit… înapoi, la Arad. Abia în jurul orei 19:35, deci peste aproape două ore, când deja tot programul a fost dat peste cap, au reușit să repună în funcțiune trenul și să se reia călătoria.

  În tot acest timp, celălalt tren, cel dinspre Nădlac, aștepta „cuminte” la Pecica după trenul blocat pe câmp, deoarece în afară de acel punct de întâlnire, trenurile împart aceeași cale ferată. Asta înseamnă că așteptarea a fost și mai lungă și enervantă la Pecica, întinzându-se până la aproximativ două ore și jumătate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.