Panică pe autostrada Arad – Nădlac! O mașină a luat foc (VIDEO)

  de Special Arad | 23 februarie 2016, 4:12 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Știri Arad. O nouă postare pe grupul de Facebook Radar Arad făcută de Vasile Dan ne aduce la cunoștință că o mașină a luat foc pe autostrada care leagă Arad de Nădlac.

  În imaginile video se vede cum autoturismul arde ca o torță, asta în ciuda cazului că s-au folosit șase extinctoare pentru stingerea incendiului.

  Nimeni nu a fost rănit, în mașina incendiată fiind două persoane.

  Cel mai probabil, vehiculul a luat foc în urma unui scurt circuit la motor.

  Cei care se aflau la fața locului spun că la un moment dat s-au temut ca autoturismul să nu explodeze, focul ajungând în zona rezervorului, conform comentariilor de pe Radar Arad.

  VEZI VIDEO AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.