Furtuna a spulberat autostrada Arad – Nădlac! Circulația este îngreunată

  de Tudor Bogdan | 16 august 2015, 10:17 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Stâlpii de pe autostrada Arad-Nădlac au fost spulberați de vânt. Circulația este îngreunată în urma furtunii puternice.

  Stâlpii dintre sensurile de pe autostrada Arad-Nădlac, inaugurata în luna iunie, au fost spulberați de vânt pe o porțiune de 20 de km, scrie Digi 24.

  Între km 555 și km 575 au fost dărâmate mai multe panouri, iar unui camion i-ar fi explodat o roată, accident care îngreuneaza traficul pe aceasta porțiune de drum.

  La rândul său, Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informeaza că în jurul orei 20.20, din cauza unei furtuni care a smuls parapeții medieni și i-a împrăștiat pe suprafața carosabilă, se circula îngreunat pe A1 Deva- Nădlac, tronsonul Pecica – Nădlac.

  Nu au fost victime.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.