Trenurile „înfierbântate” ale Regiotrans cedează din nou, iar pseudo-gările ajung în ruine

  de Mihai Todoca | 21 iunie 2016, 2:21 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Este știut faptul că trenurile aparținând companiei de căi ferate Regiotrans au avut probleme în trecut. Nu mai târziu de anul trecut, multe dintre acestea nu au mai primit licență de transport din partea Autorității Feroviare Române, iar abia după multe intervenții tehnice au reintrat în circuit.

  Aceste intervenții tehnice au fost în fapt doar petice. Motoarele se supraîncălzesc, fiind în pericol de a lua foc. Conductorul oprește trenul în câmp, iese în viteză din cabina lui pentru a face reparațiile necesare:

  „Unde-i cheia aia, băga-mi-aș…”

  În gara din Semlac, trenul a venit cu întârziere de la Nădlac, însă cu un efort din partea conductorului, a ajuns la timp în gara din Arad-Fortuna.

  O pseudo-gară, la care s-a promis că se va renunța odată ce va fi inaugurată Gara Arad. Nu s-a întâmplat. Astfel, la Fortuna călătorii se dau jos dintr-un tren supraîncălzit care a fost în pericol să ia foc (dacă lua foc în câmp, la ce fel de pericol ar fi fost supuși?) și se dau jos într-o gară mizerabilă pe jumătate ocupată de copaci căzuți, iar cealaltă jumătate de gunoaie.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.