duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CSȘ Gloria Arad și-a premiat performerii anului trecut în cadrul unei gale

  de Dan Lazăr | 9 februarie 2023, 8:40 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Clubul Sportiv Școlar Gloria Arad, înființat în anul 1957, cu un nou director la conducere, în persoana prof. Paul Barta, și-a premiat performerii anului 2022 în cadrul unei gale desfășurată luni seara.

  Premii în bani și cadouri au primit cei 35 de sportivi care s-au remarcat pe parcursul anului trecut, unii dintre ei având rezultate și la nivel internațional. Cei şase sportivi care au punctat internaţional au fost: poziţia 6 – Matei Kunszabo, judo, locul 5 la Balcaniada U 13; poziţia 5 – Vanessa Oriaku, atletism, aruncarea suliţei, locul 5 la CE U18 şi la Balcaniada de juniori I şi locul 6 la Balcaniada U18; poziţia 4 – Daniel Rus, lupte greco-romane, locul 4 la Internaţionalele României de cadeţi; poziţia 3 – Vlad Petrean, lupte greco-romane, locul 2 la Balcaniada U 15 pe echipe şi locul 5 la Balcaniada U 15 individual; poziţia 2 – Luca Hanciuţa, judo, locul 2 Balcaniada U 18 pe echipe şi locul 5 la Balcaniada U 18 individual; poziţia 1 – Mihai Motorca, atletism, aruncarea discului, locul 1 la Festivalul Olimpic al Tineretului European şi la Balcaniada U18 şi locul 3 la CE Under 18.

  În cadrul CSȘ Gloria Arad își defășoară activitatea 705 de copii, împărțiți pe 55 grupe (începători, avansați și performanță) și îndrumați de 27 de profesori specializați. În anul 2022, cei mai buni dintre cei buni au adus în vitrina clubului nu mai puțin de 52 medalii la nivel național (11 medalii de aur, 19 argint și 22 bronz), 5 medalii la nivel internațional (două medalii de aur, două argint și una bronz), iar zece sportivi, din 5 secții, au fost selecționați la loturile național.

  Clubul Sportiv Școlar „Gloria” Arad are în componență la momentul actual zece secții.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.