miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Sunt 45 locuri vacante de director și director adjunct în școlile, liceele și grădinițele arădene. Două dintre ele, la Palatul Copiilor

  de Special Arad | 25 iunie 2022, 9:11 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Inspectoratul Școlar Județean Arad a publicat lista funcțiilor vacante pe site-ul instituției. Pentru ocuparea lor, se organizează concurs în sesiunea iunie-octombrie 2022.

  Potrivit calendarului concursului, depunerea dosarelor de înscriere la proba scrisă se realizează în perioada 28 iunie – 17 iulie 2022. Proba scrisă va fi în data de 8 septembrie 2022, iar proba de interviu în intervalul 22 – 29 septembrie 2022.

  Conform listei făcute publice de ISJ Arad, „se caută” Director la Liceul Național de Informatică din Arad, Director și Director adjunct la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad, Director adjunct la Clubul Sportiv Școlar „Gloria” Arad, Director adjunct la Liceul Special „Sfânta Maria”, Director și Director adjunct la Palatul Copiilor și Directori la Grădinițele arădene PP „Piticot” și PP 1.

  Sunt și mai multe posturi vacante de conducere în unitățile de învățământ preuniversitar din județ: la Sebiș, Chișineu-Criș (inclusiv o grădiniță), Lipova, Pecica, Pâncota, Birchiș, Felnac, Vărădia de Mureș, Șepreuș, Adea, Dorobanți, Petriș, Satu Nou, Zerind, Ususău, Zimandu Nou, Seleuș, Cărand, Grăniceri, Mailat, Peregu Mare, Pleșcuța, Șilindia, Șimand, Țipar, Vânători, Zărand, Șiștarovăț și Susani.

  Lista funcțiilor vacante – DIRECTOR / DIRECTOR ADJUNCT:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.