miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elevii de la Csiky Gergely au fost premiați la Brașov, la Olimpiada de Limba și Literatura Română pentru Minorități

  de Special Arad | 10 mai 2023, 4:00 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Sâmbată, 6 mai 2023, a avut loc la Brașov Festivitatea de premiere a Olimpiadei Naționale de Limba și Literatura Română pentru Minorități unde elevii Colegiului „Csiky Gergely” au reprezentat remarcabil școala și implicit, orașul nostru.

  Astfel, Premiul l la clasa a VII-a a fost obținut de eleva KISS CINTIA, Premiul Special la Clasa a X-a SZELLELKI KRISZTIAN, aceștia având ca profesor coordonator pe d-na profesor RUS CRISTIANA.

  De asemenea, Premiul II la clasa a IX-a a fost adus de o „veterană” a acestei olimpiade, SZEL EMESE MARIA, acordându-i-se și PREMIUL SPECIAL, iar la clasa a VIII-a Mențiunea I a obținut-o eleva ANGHEL ORSOLYA, cele două eleve fiind coordonate de d-na profesor DIMA CRINA.

  Nu în ultimul rând, o precizăm pe eleva ALBERT ALEXANDRA din clasa a VI-a, coordonată de d-na profesor Paul Pașcu Bianca, care a participat pentru prima oară și a obținut un punctaj satisfăcator, clasându-se printre primele 10 locuri.

  Așadar, Colegiul „Csiky Gergely” le mulțumește elevilor pentru îndăzneala de a participa, dar le este și recunoscător pentru rezultatele aduse.

  „Considerăm ca limbile pe care le învăță sădesc în fiecare dintre ei dorințe noi și putere de a descoperi Lumea. Limba noastră nu este mereu limba în care vorbim, ci limba în care ne vorbește Sufletul”, transmite conducerea școlii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.