miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  CS Victoria Nădlac, singura echipă arădeană din sportul juvenil calificată la turneul final în acest sezon

  de Dan Lazăr | 16 aprilie 2024, 8:49 AM | Nădlac | Sport | Știri Arad

  0

  La Baia Mare a avut loc unul dintre cele 6 turnee semifinale din cadrul Campionatului Național de volei feminin Under 13, CS Victoria Nădlac (antrenor Dorin Vărșăndan) reușind să obțină patru victorii din tot atâtea partide disputate.

  Parcursul fără greșeală le-a dus pe nădlăcance direct la turneul final, acolo unde au mai ajuns celelalte cinci câștigătoare de grupe, alte două competitoare urmând a se alege în urma turneelor semifinale II.

  Performanța Victoriei Nădlac este rară în peisajul sportului juvenil arădean, fiind singura grupare extra-fotbal care a reușit să ajungă să lupte pentru medalii.

  Tot din sportul la fileu amintim și faptul că, recent, CS Westar Arad s-a calificat la turneul final B al CN de cadete, echivalent cu locurile 29-34 în clasamentul final al întrecerii.

  REZULTATE:
  VICTORIA NĂDLAC- CSȘ2 BAIA MARE 3-0
  VICTORIA NĂDLAC-CSM POWER BAIA MARE 3-0
  VICTORIA NĂDLAC-CSS BEGA TIMIȘOARA 3-0
  VICTORIA NĂDLAC- ACS SUPER VOLEI ORADEA 3-1

  Citește și: CS Victoria Nădlac participă la turneul final al Campionatului Național de minivolei feminin

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.