sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CS Victoria Nădlac participă la turneul final al Campionatului Național de minivolei feminin

  de Dan Lazăr | 21 mai 2023, 10:11 AM | Nădlac | Sport | Știri Arad

  0

  Meciurile turneului final din cadrul Campionatului Național de minivolei feminin, la care s-a calificat și formația arădeană CS Victoria Nădlac, vor avea loc în perioada 24-28 mai, la Craiova. La competiție participă, în afara formației gazdă, echipele: LPS Brăila, ACS Champions Sibiu, CS Victoria Nădlac, Skyline Iași, CSM București, Dinamo București și Super Volei Oradea.
  Formațiile vor fi împărțite în două grupe de câte patru, primele două clasate calificându-se în semifinalele 1-4, iar celelalte urmând să joace pentru locurile 5-8.
  Fetele pregătite de prof. Dorin Vărșăndan au ajuns la turneul final după ce au câștigat turneul semifinal 2, în care au obținut trei succese din tot atâtea confruntări susținute: 3-1 cu gazda ACS Extrem Pitești, 3-0 cu ACS Lifegames București și 3-0 în „finala” cu CSȘ Lugoj.
  Tot în voleiul juvenil să remarcăm prezența la turneul final – categoria Perspectivă (grupa B valorică) a echipelor CS ProVolei Arad de juniori (truneu la Arad), respectiv junioare (turneu la București). Competițiile se încheie duminică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.