Cristian Donta, medic la Spitalul Orășenesc Ineu, a decedat

  de Andreea Daniela B. | 2 mai 2021, 2:29 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Încă un cadru medical, de această dată din Arad, a decedat. Din nefericire este vorba despre unul dintre ai noștri, Cristian Donta, medic la Spitalul Orășenesc din Ineu.

  Este dureros să pierzi o ființă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. Nimeni nu este întrebat când dorește să plece din acestă lume. A plecat prea devreme lăsand în urmă numai tristețe și durere . Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Cristian a fost un om, coleg și prieten minunat! Fie ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Rugăciunile noastre se îndreaptă în cel mai dureros moment către Dumnezeu pentru familia îndurerată. Doamne odihnește-l în pace!
  Conducerea Spitalului Orășenesc Ineu!”, a fost mesajul postat de reprezentanții spitalului, pe pagina de Facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.