Crima de la Lipova: Sabin Alexandru a fost ucis de geamănul său, Nicolae. Totul de la… moștenire (Foto)

  de Lucian Dănilă | 19 martie 2019, 4:52 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Clipe teribile pentru cei din familia Alexandru din Lipova. Nuți și Claudia își plâng soțul, respectiv tatăl, Sabin Alexandru (foto, în galben), după ce acesta a fost ucis chiar de fratele său geamăn, Nicolae. Se pare că totul a plecat de la o ceartă pentru moștenire.

  Apropiați ai familiei Alexandru spun că inițial, Nicolae i-ar fi distrus mașina fratelui său, cu un obiect contondent, după care l-a înjunghiat. Sabin Alexandru, care era șofer la compania de transport Pletl, a pierit în ambulanță în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici spre a-l ține în viață.

  Despre Nicolae am aflat că a fost jandarm în urmă cu mai mulți ani, el frecventând, tot în acea perioadă, emisiunie de la OTV ale lui Dan Diaconescu. Problemele dintre cei doi se pare că sunt și ele mai vechi.

  Născuți la data de 27 aprilie 1967, cei doi au vârsta de 51 de ani. Certurile dintre cei doi porneau îndeosebi de la ceea ce aveau de împărțit. Din păcate, ultima ceartă a fost fatală pentru Sabin…

  CITEȘTE ȘI: 

  Crimă la Lipova! Moștenirea este cauza pentru care un bărbat și-a ucis fratele geamăn!

  PS: Dintr-o regretabilă eroare, confirmată chiar și din partea familiei victimei, fotografie în care a apărut Nicolae Alexandru nu era ceea a criminalului, ci a unui verișor al său care are același nume.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.