Update Crimă la Lipova! Moștenirea este cauza pentru care un bărbat și-a ucis fratele geamăn!

  de Andrei Fuliaș | 19 martie 2019, 1:57 PM | Lipova | Știri Arad | Topic special

  0

  Un scandal între doi frați gemeni s-a lăsat cu urmări deosebit de tragice pentru o familie din Lipova.

  Astfel, din informații obținute pe surse am aflat că, în urmă cu foarte puțin timp, doi frați gemeni din zona Valea Șoimoșului, orașul Lipova, s-au luat la ceartă pentru o moștenire. După mai multe replici acide între cei doi, s-a ajuns la violență, moment în care unul dintre aceștia a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt.

  Momentan încă nu știm cum au fost anunțate autoritățile, dar cert este că polițiștii orașului Lipova au reușit să-l prindă pe agresor într-un timp foarte scurt de la săvârșirea faptei.

  La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad pentru a vedea care este starea bărbatului înjunghiat și pentru a-i acorda eventuale îngrijiri medicale. Ulterior, spre locul cu pricina s-a deplasat și un echipaj SMURD, la solicitarea echipajului SAJ.

  Se pare însă că bărbatul înjunghiat a murit înainte de ajungerea echipajului SMURD la fața locului.

  UPDATE

  Cum spuneam, scandalul dintre cei doi gemeni a izbucnit din cauza unei moșteniri. Concret, este vorba despre casa părintească, pe care cei doi bărbați, în vârstă de 51 de ani, o disputau. Într-un moment de furie însă, unul dintre frați a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt cu o lovitură puternică în zona inimii. Agresorul a fost capturat rapid de polițiștii din Lipova, iar acum va fi cercetat pentru omor calificat.

  Vom reveni cu informații suplimentare pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.