marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Crimă în curtea unei biserici. Un trecător a zărit corpul unui bărbat, cu lovituri severe pe corp, într-un lăcaș de cult din Sibiu

  de Special Arad | 22 iunie 2024, 8:59 AM | Naţional

  0

  O descoperire macabră a fost făcută la o biserică din Sibiu. Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit în curtea lăcaşului de cult de către un trecător. 

  Din primele informaţii, obținute de A3, se pare că bărbatul ar fi fost ucis cu sălbăticie, iar anchetatorii îl caută acum pe autorul faptei.

  Noaptea trecută, un trecător l-a văzut pe bărbat întins pe jos, în curtea bisericii de pe Bulevardul Mihai Viteazul din Sibiu, o zonă destul de circulată a Sibiului.

  Când s-a apropiat, și-a dat seama că bărbatul nu respira. Avea urme de lovituri severe pe corp, așa că cel care l-a găsit a sunat imediat la 112.

  Criminaliștii au sosit la fața locului, au luat amprente, probe și au descoperit că victima ar fi fost lovită cu o bâtă.

  Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, dar deocamdată nu se cunosc toate împrejurările care au dus la moartea acestuia.

  Cert este că la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție a fost deschis un dosar penal pentru omor, iar momentan, cazul este cu autor necunoscut.

  Așadar, criminalul este în libertate, însă polițiștii au audiat deja mai mulți martori, încearcă să realizeze un cerc de suspecţi și speră că pe baza probelor strânse, vor reuși să-l prindă pe autorul acestei crime.

  Citește și: Enola Day – Cine a mai murit? Ce contează, începe vacanța…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.