Cozi interminabile de TIR-uri la vama Nădlac cauzate de condițiile de tranzit din weekend

  de Raluca Medeleanu, Luci Precup | 5 martie 2018, 8:06 PM | Nădlac | Știri Arad

  0

  captură video de pe Radar Arad / Facebook

  În această seară, în mediul online au apărut discuții aprinse între șoferii de TIR-uri care sunt nemulțumiți de timpul de așteptare cu care se confruntă la ieșirea din țară, la vama Nădlac, la punctul de trecere de pe autostradă.

  Potrivit purtătorului de cuvânt de la Poliția de Frontieră, se pare că timpul de așteptare pentru TIR-uri la vama Nădlac (de pe autostradă) este de 6 ore, iar pentru mașinile mici, de doar 10 minute.

  Îngreunarea cu care se confruntă șoferii de TIR se pare că are la bază faptul că în acest weekend, pe lângă restricțiile obișnuite de tranzit spre Ungaria (unde doar anumite tipuri de TIR au voie să treacă granița), în plus, și circulația de pe teritoriul Bulgariei a fost restricționată în ultimele două zile, din anumite motive, astfel că s-au produs aceste cozi.

  Mai jos, vă reproducem câteva dintre discuțiile apărute între șoferi, pe Facebook:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.